a
Η εταιρεία μας με 30 χρόνια εμπειρείας στον χώρο αναλαμβάνει την ηχητική,φωτιστική και μουσική κάλυψη εκδηλώσεων. Ο Νίκος Αναστασόπουλος και οι έμπειροι συνεργάτες του είναι η σφραγίδα για το καλύτερο αποτέλεσμα της εκδήλωσης σας. Με σεβασμό στις απαιτήσεις του πελάτη δίνουμε τις καλύτερες λύσεις ώστε το αποτέλεσμα να δικαιώνει την επιλογή της συνεργασίας μας. Ο σύγχρονος εξοπλισμός μας εγγυάται το τέλειο αποτέλεσμα.
210 5761607

Λάμπρου Κατσώνη 16 Περιστέρι ΤΚ 12131

Follow us on Social media
Top

Υπηρεσίες

TopSound > Υπηρεσίες

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Έχουμε συνοδεύσει και υποστηρίξει σε ήχο, φως εικόνα και ειδικά εφέ τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο της μουσικής, σε μεγάλες συναυλίες σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους καλύπτοντας και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις.
Με ιδιαίτερη ευαισθησία για το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα, με σεβασμό στο κοινό και με τεράστια εμπειρία έχουμε αναπτύξει σχέσεις συνεργασίας  και εμπιστοσύνης με καλλιτέχνες, καλλιτεχνικά γραφεία, δήμους και φορείς που αντέχουν στο χρόνο και εξελίσσονται μαζί με την τεχνολογία και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

ΘΕΑΤΡΟ

Στην TOP SOUND αγαπάμε ιδιαίτερα το θέατρο και έχουμε αναπτύξει την κατάλληλη τεχνογνωσία και υποδομή για να υποστηρίζουμε από τις πιο απλές έως τις πιο απαιτητικές θεατρικές παραγωγές.
Έχουμε υποστηρίξει περιοδείες μεγάλων θιάσων σε όλη τη χώρα με μεγάλη επιτυχία. Οι συνεργάτες μας μιλούν με τους φωτιστές των παραστάσεων και τους παρέχουν όλο το σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό και τις λύσεις για να υλοποιήσουν το όραμά τους.
Επίσης έχουμε τη δυνατότητα να εξοπλίσουμε από την αρχή ένα θέατρο με την ανάλογη μελέτη και σχεδιασμό, σε φώτα ήχο και μέσα προβολής οπτικοακουστικού υλικού αλλά και με απόλυτη υποστήριξη σε εξοπλισμό, service, συμβουλευτικές υπηρεσίες και μετά την εγκατάσταση

ΓΑΜΟΙ – ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ

Διαθέτουμε μεγάλη ευαισθησία και τεράστια εμπειρία σε ότι αφορά στην κάλυψη γάμων και βαπτίσεων αφού ήταν ανάμεσα στις πρώτες υπηρεσίες που προσφέραμε στα πρώτα βήματα της εταιρίας.
Γνωρίζουμε πως στις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας όλα πρέπει να είναι άψογα οργανωμένα, να αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις στους καλεσμένους σας, αλλά και τις καλύτερες αναμνήσεις σε εσάς.
Αναλαμβάνουμε την ηχητική, τη φωτιστική κάλυψη, τόσο στην τελετή, όσο  και στη δεξίωση, αλλά και τα ειδικά εφέ που κάνουν πιο εντυπωσιακό το γεγονός της ζωής σας.
Επίσης αναλαμβάνουμε με εξειδικευμένους συνεργάτες τη μαγνητοσκόπηση και την παραγωγή του βίντεο του γάμου ή της βάπτισης με απόλυτα επαγγελματικό αποτέλεσμα υψηλής καλλιτεχνικής ποιότητας.

ΕΓΚΑΙΝΙΑ

Είμαστε δίπλα σας ,σε κάθε ξεκίνημά σας προσφέροντας πλήρεις υπηρεσίες ηχητικής, μουσικής και φωτιστικής κάλυψης στα εγκαίνια ενός καταστήματος ή σε μια εκδήλωση opening
Οι συνεργάτες μας συζητούν και σχεδιάζουν μαζί σας την πιο αποτελεσματική και οικονομική λύση, σύμφωνα με τις πραγματικές σας ανάγκες.
Σας προσφέρουν ήχο, φώτα, ειδικά εφέ, εξέδρες, μουσική κάλυψη που δίνουν ξεχωριστό τόνο στην εκδήλωσή σας και εγγυώνται την επιτυχία της.

ΧΟΡΟΙ – ΠΑΡΤΙ

Δίνουμε λύσεις σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο τομέα, όπως είναι η διοργάνωση μιας χορευτικής εκδήλωσης, όπου η μουσική, ο φωτισμός και τα εφέ, πρέπει να συνεργάζονται αρμονικά για να δίνουν τον ρυθμό και να κρατούν αμείωτα τη διάθεση και το κέφι.
Παρέχουμε, ηχητική μουσική και φωτιστική κάλυψη, πίστες χορού, disco ball, strobolihgt  και ότι άλλο χρειάζεται μια επιτυχημένη χορευτική εκδήλωση.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ – ΟΜΙΛΙΕΣ

Παρέχουμε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για μια επιστημονική ή καλλιτεχνική παρουσίαση με ηχητική και φωτιστική κάλυψη με projectors, οθόνες, προβολή οπτικοακουστικού υλικού με έναν ή πολλούς ομιλητές.
Επεξεργαζόμαστε λύσεις τόσο για κλειστούς χώρους, (αίθουσες, κλειστά γυμναστήρια), όσο και για ανοιχτούς, με μεγάλες απαιτήσεις, όπως μια ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση – ομιλία.

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Βρισκόμαστε χρόνια δίπλα σε μικρές  και μεγάλες επιχειρήσεις, καλύπτοντας τις ανάγκες τους σε μια εταιρική εκδήλωση, είτε στο χώρο τους, είτε σε οποιοδήποτε άλλο χώρο.
Με ιδιαίτερη φροντίδα, συζητάμε με τους υπεύθυνους της εταιρίας, μελετάμε τις ανάγκες,  τις απαιτήσεις  και τους στόχους  κάθε εκδήλωσης και παρέχουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό σε φώτα ήχο προβολή εικόνας ή σπέσιαλ εφέ. Βασικό μας μέλημα είναι η διασφάλιση της εταιρικής εικόνας και του κύρους της επιχείρησης μέσα από την επιτυχία κάθε εκδήλωσης.

ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Στηρίζουμε το συνεδριακό τουρισμό και τις αυξανόμενες ανάγκες στον τομέα συνεδρίων στη χώρα μας.
Έχουμε μελετήσει ειδικά τον τομέα αυτό και έχουμε αναπτύξει λύσεις που ελαχιστοποιούν τα προβλήματα, εξοικονομούν χρήματα και εγγυώνται την επιτυχία ενός συνεδρίου, ή μιας ημερίδας, όσο μεγάλος κι αν είναι ο αριθμός των συμμετεχόντων.
Παρέχουμε ηχητική και φωτιστική κάλυψη, προβολή οπτικοακουστικού υλικού με οθόνες, projectors, Led Wall συστήματα μικροφώνων κεντρικού ομιλητή και συνέδρων, ηχητικό εξοπλισμό για ομιλίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους και όλο τον εξοπλισμό που στηρίζει τις μεταφραστικές υπηρεσίες.

ΜΟΝΙΜΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η πολυετής εμπειρία, η τεχνογνωσία που έχουμε αναπτύξει τρεις δεκαετίες και οι υψηλού επιπέδου επιλογές σε εξοπλισμό από τα μεγαλύτερα ονόματα στον κόσμο, μας δίνουν τη δυνατότητα να σχεδιάσουμε την ιδανική μόνιμη εγκατάσταση σε ένα χώρο σε ότι αφορά τον ήχο, το φως και την εικόνα. Και φυσικά δε σταματάμε εκεί. Είμαστε πάντα δίπλα σας, σε 24ωρη βάση με αξιόπιστο service και συμβουλευτικές υπηρεσίες για την άριστη λειτουργία του εξοπλισμού σας.
Στο πλαίσιο αυτό σχεδιάζουμε και εξοπλίζουμε studios, θέατρα, νυχτερινά κέντρα, αλυσίδες εμπορικών καταστημάτων, καφετέριες, ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, αθλητικές εγκαταστάσεις, εκθεσιακούς χώρους κλπ.

Επικοινωνήστε μαζί μας εάν χρειάζεστε μια προσφορά ή έχετε κάποια απορία σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

Call now

210 5761607 - 6932207347

a
ΚΑΛΕΣΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ